Kvalitet & Fødevaresikkerhed

NOBELFRESH arbejder i et tæt partnerskab med sine leverandører: Lige fra valg af sorter til planlægning af produktion, m.m.
 
Tilsvarende skal alle produkter overholde nøje specifikationer som gøre det muligt for NOBELFRESH at tilbyde en vifte af frugt og grøntsager af højeste kvalitet.
 
Med det formål at optimere holdbarheden af produkterne og for at være på forkant med markedets forventninger, har vi en særlig opmærksomhed på innovationer indenfor emballage og pakninger.
 
NOBELFRESH forpligter sig overfor alle sine kunder, at kunne levere en vare som lever op til alle krav omkring sporbarhed og produkt sikkerhed.
 
GLOBALG.A.P. (Global Partnership for Good Agricultural Practice) og HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) certificeringer, er i dag nok den bedste garanti som vores samarbejdspartnere kan tilbyde.
 

 

Se siden på Dansk
View page in english
Voir la page en français
Til forside
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
 
 
 
 

NOBELFRESH ApS  | Kirkebjerg Allé 90, Bygning A - Stuen |  DK-2605 Brøndby, Copenhagen, Danmark  |  Tlf.: +45 36 44 25 04  |  Fax: +45 36 44 25 01  |  E-mail: info@nobelfresh.com